Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart tomrum

Där djupt in i det svarta tomrum,
en äng i blomsterskrud. Natthimlen där
tvärbrant ned översållad av myriader lakuner.

Där upp i azur fluktuerar särmärket... ljuspunkter ... ... ...
ensam i kretsen av minnen och förtrytelser,
flyter det svarta tomrum fram,
likt flygfän till satyrium...

... djupt in i ditt rotfäste flyter
ett mystiskt fluidum.

Stormhatten går ur tiden
likt en matt violin.
© Niklas Holmgren




Fri vers (Fri form) av Niklas Holmgren
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-26 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren