Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fan för fluffiga får

Jag har svårt att somna så jag fick ett seriöst förslag på FB ,visserligen gammalt men lite annorlunda.
Jag skulle ligga stilla med slutna ögon och tänka på en film som skulle snurra i mitt huvud,med stora vita ulliga får som skulle vandra från vänster till höger,men jag skulle inte räkna dom utan bara följa när dom sakta vandra förbi en och en.
Kl är nu snart 3,30 och jag sitter i soffan och varje gång jag blundar så vandrar det ett jävla får förbi,och nu har fanskapen börjat bräcka också skulle vederbörande kunna vara bussig och höra av sej och berätta hur i helvete man stänger av dom vandrande kreaturen innan dom börjar skita också.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Keijo Korkea-aho
Läst 292 gånger
Publicerad 2013-01-31 03:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Keijo Korkea-aho
Keijo Korkea-aho