Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mej få sova


Många glada vänner
Kvinnan älskar mej
Resor god mat och vin
Pengar har jag gott om
Men allt försvinner varför ?
Ser mej om kring trött
Nej jag vill sova låt mej få drömma
Lyssnar till betonghusets morgon
Klockor ringer en här en där
Morgontidningar som rycks loss
Toaletternas plaskande av urin
Rastande jyckar som skäller
Bilrutor som skrapas
Arbetare studerande företagare
Dom som ser till att hjulen snurrar
Jag snurrar inga hjul längre
Min frukost 30 mg sobril
Ångesten är mitt arbete
All min vakna tid arbetar ångesten
Ännu en dag att genomlida
Hur många dagar ska jag orka ?
Innan modet kommer till mej
Så allt kan få ett slut
Och sömnen blir evig




Fri vers av Keijo Korkea-aho
Läst 334 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-04 02:12



Bookmark and Share


  agneta pichler
Usch.. Vad hemskt
Hoppas du blev hjälpt..
Och att du tillbaka
Till livet söker..
2015-01-26

  SatansSon VIP
tråkigt satt du har ångest. säkert jobbigt.
2013-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Keijo Korkea-aho
Keijo Korkea-aho