Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mera från tunnelbanan




"Du som saknar arbete
sitt gärna kvar
på metron
när du ska stiga av,
tänk inte
på avståndet !

Dörrarna stängs".




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-31 07:43



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Och tryck på nöd knapen prata i telefonen spräng fönster och dra nöd signal!
Jag såg ett par ungdomar luta sig mot knap dem hade ingen aning va händer i trängsel och bussiga tag i varandra.
2013-01-31

  Minkki VIP
Vilken underbar satir!
2013-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP