Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En rörelses svängande början

En känsla härjar inom mig...
...den har inget namn.

En känsla om alltet!

Om livet innan Nu.

En känsla om det vackra övervintrar...

Ett mångfald av henne.

Hon kommer alltid vara:

Sirius


För mig.
© Niklas Holmgren




Fri vers (Fri form) av Niklas Holmgren
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-16 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren