Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjälplös




jag står hjälplös inför dig
dina hopp
dina fall
ditt självhat
blodet du får på dina händer
saker som alltid försvinner

nyckeln till ditt hem

min kärlek når inte fram




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-12 09:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
oh, du skriver det med så självklar enkelhet. hur nå genom?
2013-03-12

  kerstin skriver VIP
dina ord berör, det är svårt att nå fram ibland.
2013-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP