Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår kärlekssjäl

När jag ser dig brinner passionen i min blick. Du är som en ocean av nelumbo!

Och jag kommer alltid fånga upp dig i ett alltid, för du lockar med frihet, hängiven frihet.

Slutna är dina ögon där du ligger nerbäddad... fridfull, stilla, stilla. Mitt betraktande öga brister, rinner över, av din skönhet.

Du är mitt allt! Inkapslad denna morgon i min evighet.
Och jag vet att du snart vaknar... och drar in mig i ditt underland.

Där jag kan känna smaken av ditt skratt, kan lukta på ditt hjärta, nudda vid din själ och röra vid din röst, vid dina ord, se din doft, känna det ljuva i dina ögon.

Men ett litet tag till får jag vara betraktaren.

Vi ser varandra och allt annat blir utan betydelse.

Älskar dig.
© Niklas Holmgren




Fri vers (Fri form) av Niklas Holmgren
Läst 250 gånger
Publicerad 2013-03-29 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren