Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långt ner i halsen

Där står den så fin,
Ölen jag ska klunka i mig,
Jag ska halsa bort min ångest

Glaset vid nattbordet ska jag halsa,
Morfinruset ska dansa genom kroppen

Glaset vid datorn ska jag halsa
Koffeinkick rusar genom systemets dörrar

Här sitter jag nu med ciggen
Röken ska långt ner i halsen




Prosa av Vildaste
Läst 626 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-04-17 11:18



Bookmark and Share


  aol
Gillas bra och berörande skaldat.
2018-03-12

  Henning Hson
Tummen upp!
2016-01-08

  stig wikman
VERY NICE.
precis som mina egna
missbruk , och
beroenden.
LOVE TAHT.
2013-05-27

    ej medlem längre
Oh här höll man på att få tre ben
2013-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Vildaste
Vildaste