Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min tid

Mörker
stora stenar
tjock vegetation
små bränder
skitiga väggar
ouppfyllda drömmar och trasiga speglar

Men plötsligt...

Liten strimma ljus
hopp
längtan
kärlek
vita lakan

Början
på nästa resa
har börjat



...är jag redo?




Fri vers (Fri form) av Reine Kristoffersson
Läst 550 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-26 04:14



Bookmark and Share


    Anki.A
från mörker till ljus härligt
2013-04-28

  ResenärGenomLivet
Ja...man ska ta tillfället när det bjuds...fint och hoppfullt...
2013-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Reine Kristoffersson
Reine Kristoffersson