Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 27 maj: Bedragare kapade hennes identitet


Håll i hatten sväng på ratten

Håll i hatten
sväng på ratten
Akta skatten
annars kommer natten

Har du ingen skatt
fattar du inte ett skvatt
Tjuvarna förfalskar körkortet
kör ditt namn i botten i djupet

Du får massor av räkningar
som gör att du får kräkningar
Du måste bevisa att du inte är den där
ekonomiska dumsnuten i varje affär

Världen är grym
man får hela tiden nya stygn
Men att som tjuv inte kunna inse
att detta kan driva en drabbad till självmordets vansinne

Gör dessa tjuvar till riktiga kapitalistsvin
som det sämsta årgångsvin
Odrickbart oförlåtligt att bjuda på
ingen borde visa förlåtelse för deras sätt att trampa på




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-03 18:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är farligt med kort
2013-06-03
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP