Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 24 maj: Villaägarnas mardröm: Tvättbjörn har siktats i Sverige


Äntligen har Sverige fått ett gulligt problem

Äntligen har Sverige fått ett gulligt problem
ej skapat av någon politiker med ett visst emblem
En bild på en tvättbjörn i Västervik, sätts upp på staffli
ni vet han som i filmer hoppar upp i ett skafferi

Med en massiv jaktinsats efter honom jägarna ut tåga
tvättbjörnen är söt, men han är en riktig plåga
Mördarsnigeln är en frisk västanfläkt
i jämförelse med denna lilla björn som bär terrordräkt

Tvättbjörnen älskar människor
förmodligen för att de tror
Att många godsaker finns i deras hus
där de gärna vill bo och känna mys

Men visst är det lite gulligt och mysigt
med ett problem som inte är rysligt
Känns nästan som en Kalle Anka film
man skrattar och ler med ett halvelakt flin




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-04 09:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ännu mer problem.
2013-06-04
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP