Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ära eller vanära

Alla missbrukar sin position
I uppförsbacken blir det kollision på kollision
Man trampar och armbågar sig fram
Ger inga konkurrenter en kram

Man skryter om sig själv, som när storfiskaren talar om
Om andra ljuger man, förtalar, ryter högt om dem
Väl medveten om att ärliga förlorar och narras
Med de idioterna vill man inte begravas

Är det därför jorden ser ut som den gör
Att alla som har 1 % Jesus innanför västen lidande dör
De goda och ärliga kommer aldrig till makten
De manipuleras bort eller omprogrammeras till översittarpacket




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-04 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP