Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skjut mig mellan ögon med ett kikarsikte

Skjut mig mellan ögon med ett kikarsikte
lägg ett lakan över mitt ansikte
Låt mig få möta sista vilan snabbt och smärtfritt
tror aldrig det här livet blir alliansfritt




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-04 18:59



Bookmark and Share


  Magica VIP
Mycket tyder på att många av oss inte tycker det är bra med dagens högerstyre, pga att de har begått för många, allvarliga fel och tagit oförnuftiga beslut. Så det behöver inte alls vara kört nästa val!
2013-06-05

    ej medlem längre
Usch, det låter otäckt.
2013-06-04

    ej medlem längre
det är ju smartare att skjuta i hjärtat. men ok då.
2013-06-04
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP