Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En död levande dotter

Idag dog en av mina döttrar
mina farhågor har besannats
Visste att skolan om henne muttra
så jag hade varnats

Det slutgiltiga beviset kom idag
nu är det definitivt att jag som far
Är utvisad från vetenskapens lag
inget barn i Sverige behöver en far

Min dotter har blivit besatt
av ondska och lögn
Staten gav mig inte en chans
nu är min spermie en fornstor dröm

Men jag förlåter henne
hon vet icke vad hon gör
Och tillåter henne
hon är förgiftad av moderns odör

Vaknar hon en dag
förstår allt det där
Står jag där glad
släpper in henne i min sfär

Om inte så vet jag
att ingen gav mig ett val
Sveriges lag
bestämde mitt helvetes kval




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-05 23:21



Bookmark and Share


  Magica VIP
Beklagligt, kram!
2013-06-10

    ej medlem längre
Mycket grymt, förstår din smärta och sorg.
2013-06-06
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP