Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GREED 2

människohandel

modernt slaveri
kalla ögon
söker en användbar kropp
frysta hjärtan
vener fylld med is
Pengar talar sitt eget språk

Läkemedel

en mörk och bottenlös brunn
vinsterna är stora
en gata med döda kroppar
en öppen port till helvetet
de levande döda himlen
pengar visar sitt sanna värde
 
sprängämnesindustrin

människor
hänsynslöst används
en prostitution
av rå arbetskraft
jord mineraler
gottgöra
pengar rättfärdigar allt




Fri vers (Fri form) av olle svenson
Läst 249 gånger
Publicerad 2013-06-12 05:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

olle svenson
olle svenson