Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
något man gör mest är att prata snuskigt


lära så länge man lever

efter att ha tänkt noga på vissa saker
Jag kan mycket väl vilja erkänna det nu ja
om du kunde hålla munnen mer sluten
som hade varit väl haft ännu fler vänner

men ibland slinker ordet ut snabbare
än vår så liten hjärna kunde tänka
och sedan fejden starta en bit av ett krig
man bör undvika alla med stolthet

om man kan bara vara vuxen nog att säga
innan det blir så mycket värre än du trodde
Jag är väl tuffare i min mun med mina ord
som kommer från där ryggen byter namn




Fri vers (Fri form) av olle svenson
Läst 234 gånger
Publicerad 2013-06-14 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

olle svenson
olle svenson