Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag fruktar svarta fåglar

Jag fruktar svarta fåglar
jag gläds åt andra fåglar
Och nu på sista tiden
kläs jag i siden

Hjärtat sjunger
så jag gungar
I glädjens sång
till trastens glada sång

Någonting har hänt
en dörr står på glänt
Bakom den finns ljuset
någon har tänt lyset

Många säger jag är knäpp
jag hytter med min käpp
Sköt er själv
skit i min själ

Det gjorde ni ju förr
inget plåster till min dörr
Så valet ert är lätt
om ni ser nåt snett

Hoppa då iväg
om jag ger obehag
Vill ni vara dum
bättre ni är stum

Det var ni när jag dog
ingen med mig log
När jag på sjukan låg
och ingen mig såg

Men jag blev återfödd
bestulen på allt bröd
Nu skiter jag i allt
tar nästa dag iskallt

Jag behöver inga vänner
som jag inte känner
Jag mår bättre utan
slipper sänka skutan

Nu har jag en sann vän
slipper då migrän
Han tar min hand i sin
och tar mig bort från synd

Han läker mina sår
och bryr sig om det går
Han tvingar mig till ingenting
men välkomnar mig in




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-12 16:28



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Griper tag.
2013-06-14

  Magica VIP
Berörande!
2013-06-14

  Marianne Räf
Gillar den här...!
2013-06-12

    ej medlem längre
Verkligen fint att läsa.
2013-06-12
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP