Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min lust i landet lagom




Jag tror inte på nånting
så länge du finns

i landet Lagom går lusten på sparlåga

"man vet ju aldrig vad som dyker upp
så det gäller att hålla sig
och man vet vad man har
men inte vad man får"

jag lever nu utan skam...utan skuld
som hunden...barnet...dåren...

jag tänker inte
jag kan inte
jag är upptagen av att leva

överallt
jag går ingenstans utan lust
jag lever inte för att uthärda
inte minnas
jag låter du vara ny varje dag
lusten finns i ögonblicket
i blicken
i ögonkastet
i kastet

det är lustens natur
som sanningen
som aldrig går att fånga
bara använda sig av

jag behöver inte tro på nånting
så länge du lever




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-06-16 12:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
skön stund
2013-06-16

  KattenKin VIP
Wiiiiiiiiiiiiiiii! Du drog undan mattan där jag stod. Jag föll pladask för denna dikt.
2013-06-16

    ej medlem längre
kanske har skrivit det här citatet för många gånger nu men ändå passar det så bra här: en annan gunnar, björling sådan: livet är inte att begripa, det är att gripa. bra skriftat, gunnar förr och gunnar nu
2013-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP