Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte min mening att vara snuskig, men råkade läsa att svenskarna har mindre sex.....


En stark längtan efter värme

Det finns kärlekskranka singlar
som söker kroppslig närhet
I sin desperata jakt de minglar
men resultatet blir oftast ensamhet

Den enda sexiga sängkammarröst
som deras öra berör
Kommer från porrfilmen som tröst
och deras självförtroende stör

Sen köper de en sexleksak
för att hitta sexuell njutning
Leksaken blir deras favoritredskap
en ensamhetens avigsidas lutning

Ingen värme får de
ensamheten är deras lag
Väggen pratar de med
allt av ofrivilligt slag




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-18 09:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är synd om många ensamma, det kan vara svårt att vara ensam jämt.
2013-06-18
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP