Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en fånig liten hyllning till U. Lagerholm


dikt till Ulf




jag kommer aldrig
kunna skriva
som du

men så verkar du inte heller
lika galen
som jag

det får va
hugget
som stucket

men vem vet väl
vilka vi är
vart vi är på väg

där du diktar om maskros
ansar jag rabatten med motorsåg
låter rosorna blandas med mask

där du vandrar under regn
kastar jag världen i havet
tjutsprutar sorgen ur blåvalens nackhål

där du lyckas fånga verkligheten i en suck
drar jag på mig strumpbyxor över huvet
och leker Bonnie & Clyde

där du stöder det finlemmat sköra
ligger jag i diket och stönar
snälla, ändå, låt mig också få beröra




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-06-18 20:55



Bookmark and Share


  Minkki VIP
applåd för hyllningen, kalla den fånig om du vill - jag tycker den är äkta och vacker
2013-06-26

  Ulf Lagerholm
Visst berör du skrivarbroder! Kanske inte daglig dags. Men å andra sidan, inte alls så sällan. Roligt är det med alla de olika uttryckssätten. Det spretar ju både hit och dit på denna sida.

Jag tackar för att du uppmärksammar detta.
Jag lyfter därmed min hatt!
2013-06-18

  Juliuz Caesar
Jag gillar humorn i denna
2013-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP