Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgontrött

Telefonen ringer och påminner
kroppen skriker smärtan brinner
Gå upp gå upp du måste upp
ringandet måste få ett stopp

Till slut lyckas du komma upp
den hatade telefonen blir en tyst mupp
Du njuter av tystnadens lugn
på en gång känner du dig kolugn

Ramlar tillbaks ner i sängen
du glömmer den nya poängen
Att telefonen numera är en väckarklocka
Som du gett till uppgift att sömnen släcka

Nu sover du gott igen så skönt
varför telefonen ringde har du glömt
Men lyckan är ack så förgänglig
snart ringer den igen för att göra dig arbetstillgänglig




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-19 09:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Usch så jobbigt
2013-06-19
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP