Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaffe gör gott

Stirrar med tom blick på förbipasserande
en slurk kaffe kommer nedglidande
I strupen på väg till magsäcken
har lämnat bilen hos bilmeken

Magen studsar till när kaffet landar
dämpar nervositeten och förvandlar
Skräcken för räkningens kommande fasa
till hoppet om att man åter ska ha råd att gasa




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-24 19:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Där går det åt pengar.
2013-06-24
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP