Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att mista en nära...


Klockor stannar...

Så kom dagen som måste komma
när klockorna stannade i ett vaccum.
Fångad i ett tåg medan minnen rusar förbi
omgiven av människor -ändå ensam.
Tårar i ögonen stirrar genom en regnvåt ruta
fastfrusen förstenad bedövad.
Just nu vet jag ingenting och ändå allt
idag är för alltid en dag försent.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 382 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-06-25 08:32



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket berörande
och igenkännande
2013-06-28

  Lars Hedlin
Berörs inom!
2013-06-25

  Nina.H
Så väl igenkännande känsla
du förmedlar.. berörande..

2013-06-25

  Ljusletaren
Beklagar sorgen!
Ord som känns igen/kram
2013-06-25

  ResenärGenomLivet VIP
En känsla man känner igen...mycket berörande...
2013-06-25

    ej medlem längre

Berörande rader ...

2013-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP