Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro mig eller ej

Tro mig eller ej
sanningen visar sig
Alltid förr eller senare
alltid orenare
Då säger ni va hemskt
som om ni inte skäms
Men ni visste det redan innan
att det införts ett bäst före datum på människan

Så var är skillnaden mellan er och Hitler
eller en moderats hänsynslösa fnitter
När Ni berusar er
när ni njuter
Av nya jobbskatteavdrag
och blundar för sjukas nya vardag
Ni är inte mer värd än en nazist-vakt
arbetande i Auschwitz med gas-slakt

Ni står i djävulens led
och tror ni är född med guldsked
Det är djävulens verktyg
för att ställa till med sattyg
Men förmodligen är ni en liten djävul
som utnyttjas av en större djävul
Men snart är det val igen
då kan ni ställa allt till rätta igen

Om inte detta sker
jag mig ert samhälle undanber
Då kan ni stanna här
och slåss med varandra utan mig här
Säg att jag är svag om ni vill
men jag gillar inte dålig stil
Gillar inte en värld full med äckliga egoistiska småpåvar
då säger jag som indianerna: - Det här är en bra dag att dö på






Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-25 17:52



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tacksam att det finns salt i föruttnelsen som Du.
2013-06-26

  Magica VIP
Nej om de fortsätter så har folk totalt tappat förståndet i detta land. Dock du behövs! Kram.
2013-06-26

    ej medlem längre
Bra skrivet, det blir inga roliga tider om de ska fortsätta vansinnet.
2013-06-25
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP