Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara fortsätt

Kära lilla fågel
Jag ser dig
Jag ser hur du flaxar
Men det hänger skrot på dina vingar

Ha tålamod
Det lossnar till slut










Fri vers av Amanda Lindberg
Läst 297 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-06-30 01:18



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra!
2013-06-30

    Jim Friberg VIP
Du har ett sätt som känns väldigt sött och samtidigt tragiskt i dina texter, det gillar jag!
2013-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Amanda Lindberg
Amanda Lindberg