Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar

Solen leker tafatt med vattnet
glittrar skrattande mot de blå.
Vinden håller andan
förundrad över sommarens skönhet.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-07-25 20:30



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
En vacker vaken beskrivning av stunden
2013-08-21

  Siggesdotter
Tycker om när tingen besjälas - som här; solen och vinden - FINT!
2013-07-30

  Lena Själsöga Keijser
vackermjuk är denna bild
2013-07-30

  anits VIP
Vacker och målande sommarpoesi
2013-07-30

  Lars Hedlin
Härliga sommar!
2013-07-29

  La Magnólia VIP

Vacker och njutbar sommarpoesi.
2013-07-26

  ResenärGenomLivet VIP
Sköna ord om den ljuvliga sommaren...
2013-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP