Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maskrosfrö

Som ett maskrosfrö
virvlande i vinden.
Svävande dansande sökande
efter ny rot under fötterna.
Så kan jag plötsligt känna mig
när en doft möter mitt minne.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-07-30 21:35



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint och ömt skaldat
2013-08-22

  Ljusletaren
Så sant, så sant!
Bokmärks så klart för dessa ord sa mig mycket/kram
2013-08-13

  ResenärGenomLivet VIP
Så fint...
2013-07-31

  Lars Hedlin
Så fint skaldat!
2013-07-31

  Anya VIP
Denna var bra!
2013-07-31

    ej medlem längre
snyggt..
2013-07-31

  Siggesdotter
Det var en berörande lite annorlunda metamorfos - tycker om den :-)
2013-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP