Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Händer

Händer runt min midja
Aktar sig för hjärtat mitt
Det är dags att vila
Allt jag ser är bara vitt

Dina händer vill ha
Allt som inte är jag
Tomhet - skinn och ben
Sorgligt fast ändå vagt

Vet jag vad jag vill
Lycka, kärlek eller dig?
Slumrar in en gång till
Säga vad jag känner? Tig!

Fina ord, vackra handlingar
Jag är nog lycklig idag
Du drar mig intill dig
Vi kan väl stå här ett tag?

Dags att gå
Jag kan knappt stå
Kysser mig - Hej då!
Ler mot hjärtat jag aldrig kommer få




Fri vers av Bitförbit
Läst 372 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-08-14 20:12



Bookmark and Share


  Georg Möller
Du skriver självklart enkelt med en tydlig personlig prägel... det känns som det bara sipprar ur dig! Snälla fortsätt skriv, skriv, skriv... dig lär jag följa! ;-)
2013-09-06

    ej medlem längre
Fint skrivet !

"Ler mot hjärtat jag aldrig kommer få"
Vet precis , den tog !

2013-08-19

    Nicklas VIP
Ja, visst är det fint skrivet, samtidigt oerhört sorgligt. Sista meningen slog hårt, vet exakt hur det känns.

Men du vet, om någons händer vill ha allt som inte är du, då är det ju en idiots händer. Och du förtjänar bättre!
2013-08-14

    ej medlem längre
Kärleksfullt vackert!!!
2013-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Bitförbit