Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den onda delen av blodet

Det är på gränsen
Vad kunde jag bli
Du kastar träningen
Snälla, gör mig fri

Vi dansar hela morgonen
Ödet dansar i din hand
Jag hade vandrat för länge sedan
Om det inte var för vårat band

Du sjöng sångerna för mig
Jag lyssnade på orden, försvann
Orden fänglsande och tunga
Och du sa att han

Mannen bakom gardinen
Han skulle ta mig
Och monstret under sängen
Var vän med dig

Jag kunde inte somna
Grät tills jag var tolv
Och tårarna torkade
Till slut på mitt golv




Fri vers av Bitförbit
Läst 305 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-11-04 13:31



Bookmark and Share


  Ponkla
Fint rimmat!
2015-11-05

    Lars J
Snyggt diktat med rim, flyt och innebörd, tycker om!
2015-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Bitförbit