Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett brott som är att älska

Miljoner ord svävar runt inuti mig
De väntar på framtiden när det är tid
Fast framtiden kommer inte jag får inte
Känna dig och det hade varit underbart

för du kysser mig så djup och

Du kramar dig in till mitt hjärta
Åh, tänk om jag fick berätta
Men orden tar dig bort från mig
Jag skulle erkänna ett brott som är att älska




Fri vers av Bitförbit
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-06 09:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bitförbit