Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek på buss




hon stiger på bussen varje morgon
har bestämt sig för att inte se mig i ögonen
men sätter sig aldrig längre bort än ett säte ifrån

jag lutar mig framåt när jag vill känna hennes hår
jag vänder mig åt sidan för att nudda hennes kind
jag vänder ut-och-in på mig för vad som helst


hennes ögon ska man inte ge sig in i
det går inte
jag gjorde det ändå och skräcken i blicken vred sönder mig

jag fråga om hon känner sig jagad på nåt sätt

"nä" sa hon, "det är bara som jag fantiserar"
svara hon kolugn, kysste mig
strax innan Farsta Strand
sista gången jag såg hennes underbarhet




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-08-21 20:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
pirrande känsla du förmedlar här. ser fram emot nästa Hilénsk-sensuella novell
2013-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP