Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CSN meddelar








"Du har skickat in utländska inkomstuppgifter
och vi har räknat ut att din sammanlagda inkomst
i utlandet är 0 EUR vilket blir 0 svenska kronor
vid en kurs på 8,9100. I början på nästa år
kommer du få besked om hur mycket du ska betala.

När vi på detta sätt räknat ut din sammanlagda
inkomst i utlandet, har vi använt det intyg
som du skickat in".





Övriga genrer av Gunnar Hilén VIP
Läst 560 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-10-02 18:37



Bookmark and Share


  Anders Håkansson
suck ja, jmf med min elräkning som jag tycker är obegriplig men där finns
1:or till 9;or istället för nollor, jag befarar det värsta ..
2013-10-05

  Minkki VIP
Ack ja, tiderna må förändras...
2013-10-02

    ej medlem längre
än en gång överträffar verkligheten dikten. med råge!
2013-10-02

  flygia
/suck.../
2013-10-02

  peter markurth
asg
2013-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP