Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Satan talar




"-Jag är ditt fan in i döden".
"-Och jag din...".




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 237 gånger
Publicerad 2013-10-06 13:18



Bookmark and Share


  flygia
vicken e satan avråm?
2013-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP