Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skatan.

Skatan sitter på fruset gräs
vippar tankfullt på stjärten.
Över fågeln faller hösten
bäddas mjukt in i löv.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-10-06 17:18



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Vackert formulerad!
2013-10-15

  anits VIP
En vacker bild målar du upp här
2013-10-10

  Anya VIP
Mycket fin bild. Stillsamhet och här och nu känsla.
2013-10-08

  Lena Själsöga Keijser
bilden
är

är oändligen vacker
2013-10-08

  Ninananonia VIP
:) Fint..
2013-10-07

  Siggesdotter
Fin iakttagelse - intressant med en "stilla" skata som liksom låter sig inbäddas av höstlöven.
2013-10-07

  Osvalds_Dotter VIP
Vackert skriftat,,
väcker bilder på näthinnan :)
2013-10-07

  ResenärGenomLivet VIP
Så fint...och hösten den faller över oss alla...
2013-10-07

  HelenaW
Lika nära naturen som vackert..
2013-10-06

    ej medlem längre
snyggt..
2013-10-06

  Lars Hedlin
Så fint skriftat!
2013-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP