Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de e lugnt




vilsenheten är total
den sura mjölken orsakar ADHD
ungdomar står i kö
för att döda

män och kvinnor turas om
att slå varandra
kvinnorna är i kapp
i jämlikhetens fina svenska namn

allt sväller
för att förminskas

exempel : fjärilarna blir dinosaurier

misantroperna håller föreläsningar

annars
e de lugnt




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-09 12:42



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Med humoristiska inslag.
Ja, allt är lugnt... Fint! :D
2013-10-09

  agneta pichler
och du gav mig ett leende,, på kind..
som många gånger förr..

dina texter är små sanningar

2013-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP