Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i kväll ska hon få höra det





17 32

förbereder mig för en text
jag kommer att ångra

den kommer att handla om känslor
om henne
till henne
från henne själv

jag äter grillad kyckling...egen ugn
med vitlökssmör under vingarna
och
i magen

jag äter sallad med olivolja
så det forsar

jag äter ris

jag äter makaroner

jag äter

jag dricker rödvin

jag dricker

jag lyssnar på Blondies atomic
gång på gång på gång

mitt enda komplement till Beethoven

jag är på väg
att bli två

mig själv
på riktigt




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 162 gånger
Publicerad 2013-10-11 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP