Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i kväll ska du få höra det




20 30


jag säger inte
att du ska knulla sönder mig
jag säger inte att vi ska plocka tro
men om du landar från mina tankar
nånstans där i mellan
skulle jag sånga dig
en sång
vi kunde dela

jag vill bort du älskade okända
jag vill bort till innan jag föddes

det känns när jag läser det jag tror att du skriver
att du skulle kunna tänka dig byta hud med mig

längre än så sträcker sig inte mitt hopp
du kanske har andra ideér

nu är vi nakna
i landet Ingenstans

mitt blod har koagulerat
ditt blod vill inte sluta att koka

ge mig att koka
innan nutiden säger jag lever nu

jag vill nog bara ligga i dig
ligga i dig och känna det är vi

känna det är vi...som en sammanfattning
av vad jag aldrig fick

jag ger dig
evig död

inga plötsliga
panikanfall

om att vilja
leva igen




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-11 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP