Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsten att göra en tjej lycklig

Bland hjärtslag och mörker
Andas vi ikapp

Du bedövar min tunga
Mjuka kyssar mot mina sköra läppar

Trygga armar
Under det tjocka täcket
Kalla fötter som
Smeker varandra

”God natt min
Finaste”

Mardrömmar försvinner
Somnar med huvudet mot ditt bröst





Konsten att vakna lycklig




Fri vers (Fri form) av M.B
Läst 362 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-10-21 01:05



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
detta är
en vacker bild
2013-10-22
  > Nästa text
< Föregående

M.B
M.B