Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första snön

Nu har tiden kommit
när allt ska vila.
Stilla snöflingor faller
gömmer allt i sin väg.
Mörkret börjar lysa
en reflektion i vitt.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 422 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-10-22 19:20



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skrivet om den första snön
det blir ljusare
2013-10-23

  Anya VIP
Fin reflektion! gillar stillheten!
2013-10-23

  Ljusletaren
Älskar bara denna tid.
Nu regnar den lilla snön bort hos mig*synd* /kram
2013-10-23

  Lars Hedlin
Vackert
2013-10-22

  ResenärGenomLivet VIP
Det blir så ljust och vackert när snön kommer...fint...
2013-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP