Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har letat

Jag har letat
som en
galning
har jag letat
så extremt intensivt
som en galning
har jag letat
några gånger
efter
folk

folk som kan
bedriva verksamhet
lika intensivt som jag
har letat några gånger
efter folk

och efter peppar
har jag letat
som kan
piffa upp
den blekaste
gratäng.
Jag har letat efter piff
några gånger
om.




Fri vers (Fri form) av Gräset
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-27 22:37



Bookmark and Share


  Pärlemor
Charmigt!
2013-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Gräset