Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klockan går

Klockan går.
Precis lagom.

Vatten rinner
på bron
nu när
regnet
har fallit
ner på den.

Har du sett
hur klagomålen
kommer med olika förslag som
varierar?
Har du det?
Det vet inte jag om du har gjort?

Det har runnit
mycket
vatten
på bron
nu
när det har
regnat så
på den

Vad fort det gick!
Nu är klockan
lagom
igen.

Har du förstått
att de som
kommer fram
inte
är
alla
endast få?

Klockan
går
tidens
ärenden
hela
tiden.




Fri vers (Fri form) av Gräset
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-29 22:25



Bookmark and Share


    tehdog
en spännande liten text det här med en viktig insikt i slutet. vad mer kan man begära? kul med vatten på bron för omväxlings skull.
2013-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Gräset