Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återgång



Kan vi göra ett
återgångsförsök?
ett försök
att återgå?
en återgång
eller ett
försök
till en sådan?
på försök?
En försöksåtergång?
Ett återgångsförsök
Ett försök till en
återgång
återgångsförsök
försöksåtergång

förgångsåtersök

*åter söks för gång
*gång söks åter för
*sök åter för gång

jag gör åter en gång
anspråk på ett försök
till återgång




Fri vers (Fri form) av Gräset
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-04 21:16



Bookmark and Share


  Minkki VIP
tvinn med spinn
2014-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Gräset