Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prat

Pratar du med
vem som helst
sparar du inget
till oss andra
säger du
vad som helst
som faller
in i dig
gör du det
då går du
långt
bortom
den plats
dit du längtade
när du
var frusen




Fri vers (Fri form) av Gräset
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-11 22:02



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Du ordar sant och vackert!
2013-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Gräset