Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
början på skräcksamhället 1984 ? vi får inte bli rädda...då är det kört.


Avvikelserapport





Jag går och lägger mig
nöjd
iskall av skräck
har rapporterat mig själv på jobbet

jag log
åt fel person

jag drömmer jag kliver fram
till arbetsgivaren
som ger mig giftet
och ett glas vatten.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-03 11:41



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
som ger mig giftet
och ett glas vatten.

__________+++++
2013-12-06

  Minkki VIP
konformism i uniform, visst får man ångest för mindre...
2013-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP