Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när orden blir kropp





sällan
varit så vred
så drivet ilsk
trilsk

övertygad
om att mitt hat
bär
min födelse

tomheten
är inte tömd

där finns
bokstäverna i mitt namn

skrivna
i svart sorg

en dag
ska de förkroppsligas

gunnar resa sig upp
kliva ur förhuden




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-09 08:24



Bookmark and Share


  Minkki VIP
en skakande text, Gunnar. Bokmärker och väntar på klivet
2013-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP