Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känslans logik





vi lyssnade till den som svek
stannar
hos den som sviker
ogillar det främmande




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-16 06:17



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Vanlig värklighet
2013-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP