Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnlös men ordrik

Åhja, min vän

dessa nätter, de är så få
och de bara kommer och går.
Vi får inget att säga till om.

Ta vara på de sömnlösa men ordrika nätterna,

de tillhör poeterna.




Fri vers av Atena
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-10 01:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Atena
Atena