Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Promises

I never quite seem to remember,
all the little promises I make myself just before I fall asleep

And I wish I would wake up,
a new person who wants to fulfill it all,
feeling like no dream could ever be that far

But I carry on, as if I've never dreamed or made a vow at all.




Fri vers (Fri form) av Atena
Läst 328 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-25 23:32



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
skriv upp dem:)
2015-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Atena
Atena