Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

återuppståndelsens år

du ser dig i spegeln, länge
...
tills det inte är meningsfullt
att tala om utseende och charm
...
tills tröttheten upphör att vara
din motståndare
...
och alla människor
förlorar sitt grepp
till och med deras som älskar dig
...
ett svagt leende sprider sig över världen
en underbar sorg förlorar sin makt
över världen
...
så lägger jag mig inför den som
vakar över mig, jag har inget mer,
och somnar med ena handen öppen,
den andra över bröstet.




Fri vers av ackusativ
Läst 323 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-23 09:48



Bookmark and Share


  Människa
De två sista meningarna. Fint.
2014-06-03

  wildah
Mycket vacker!
2013-12-23
  > Nästa text
< Föregående

ackusativ
ackusativ