Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bröd

just nu
har jag ingenting
inte ens jag själv
tror på det

en liten silverklocka ringer
irriterande, någonstans
en påminnelse om den mening
jag måste skriva, det bröd
jag måste äta




Fri vers av ackusativ
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-12 01:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ackusativ
ackusativ